0
Kitap dünyasının da artık dijital ortama taşınmasıyla birçok uygulama yapımcıları bu konuya yönelmiş durumda. Güncel kitapların dahi elektronik kitap formuna sokulması fiziksel anlamda kitabın sonunun gelip gelmeyeceği sorusunu da beraberinde getirmektedir. Kitapseverlerin çoğuna göre dijital kitabın hiçbir ruhunun olmaması, kitaba dokunmanın bile insana kendini iyi hissettirmesi ve bir anlamda kitapla manevi bir bağ kurulabiliyor olması dijital kitap dünyasının normal kitapların yerini alamayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Ancak bu durumun, elektronik kitapların her geçen gün artmasının önüne geçmekte çok da etkili olduğu söylenemez. Bir çok yazar, yayıncı elektronik dünyaya çoktan adım atmış durumda. 


Iphone’a ait iBooks uygulaması ne yazık ki hala Türkçe bir arşive sahip olmadığından Türk kullanıcılara hitap etmekten çok uzak. Ama gerek yabancı dilini geliştirmek isteyen, gerekse bu kitapları okuyabilenler için bir hayli ilgi gördüğü de söylenebilir. Hangi dili bilirseniz bilin Google Spotlight Stories isimli bir uygulama size benzersiz 2D ve 3D şeklinde tasarlanmış video hikaye dünyasıyla keyifli vakit geçirme imkanı tanıyor. Yalnızca mobil cihazlar için tasarlanmış bu uygulama hikayelerin keyifle izlenmesi sayesinde size birçok hikayeye ulaşma şansı veriyor.

Neredeyse sinema teknolojisinin kullandığı kalitede sunulan görsel şölende hikayeyi farklı farklı karakterleri takip ederek, tekrar tekrar her seferinde daha farklı şekilde izlemeniz mümkün.  Sound sphere ses destekli ve sensör füzyon teknolojisiyle donatılmış bu videolar size ciddi anlamda etrafınızda dönen bir hikayedeymiş hissini verecek. Cebinizdeki sinemayı keşfetmeye hazır olun.
Next
This is the most recent post.
Previous
Önceki Kayıt

Yorum Gönder

Yorumunuzu esirgemediğiniz için teşekkür ederim. Lütfen spam ve konu ile alakası olmayan yorumlardan kaçının. Yorumlar kontrol edilerek yayınlanmaktadır.

 
Top